Dodatna oprema

FIRST HEATING brezžični termostat – Št. modela: 650030

Na brezžični termostat lahko priključimo in nadzorujemo do 10 panelov iz ene lokacije (maks. domet termostata je 30 m). Program termostata omogoča različno temperaturo ogrevanja podnevi in ponoči, med tednom in med vikendom.

Namestitev brezžičnega termostata v vsakem prostoru objekta omogoča, da nastavite temperaturne nastavitve v vsakem prostoru posebaj, kot je za namembnost prostora potrebno.

Ker ni potrebno da ogrevate celoten dom ali vsak prostor v objektu na enakomerno temperaturo, to pripomore k nadaljnjim prihrankom pri stroških.

Stalna komunikacija med WIST termostatom in IR panelom omogoča stalno merjenje temperature in nadzor nad porabo električne energije, cilj krmiljenja je maksimalni prihranek in vzdrževanje udobja.

PWRC-E napajalnik

Adapter je namenjen za vgradnjo v električno omrežje (namesto vtičnice) in zagotavlja napajanje termostata z napetostjo 230V.

 

Termostat z PWRC-E napajalnikom lahko kontrolira do 10 WIST infrardečih panelov v brezžičnem omrežju in BASIC panele, preko elektro kablov do max toka 16A.

 

Stacionarna stojala

Stojala so primerna za vse modele, vseh velikosti. Višina stojala je izbrana glede na velikost ogrevalnega panela, stojalo je primerno za stacionarno postavitev.

 

Mobilna stojala za 60 cm panele

To mobilno stojalo je primerno za panele velikosti 60x60cm in ima varovalo, ki preprečuje premikanje stojala. Naklon panela na mobilnem stojalu si lahko nastavite, kot je za vas primerno.

 

Mobilna stojala za panele velikosti od 90 do 150 cm

To mobilno stojalo je primerno za panele velikosti 90x60cm in 150x60cm, z varovalom na kolesih ga zavarujete proti premikanju. Naklon panela na stojalu je nastavljiv. Stojalo je idealno, na primer v kombinaciji z ogledalom, za komercialne lokacije, kot so frizerski saloni, trgovine, butiki ali pisarne.

Stojalo za horizontalno pozicioniranje panelov, vseh velikosti – Št. modela: 481

 

Stojalo za vertikalno pozicioniranje panelov velikosti 60×90 – Št. modela: 482

 

Stojalo za vertikalno pozicioniranje panelov velikosti 60×120 – Št. modela: 483

 

Stojalo za vertikalno pozicioniranje panelov velikosti 60×150 – Št. modela: 484

 

Mobilno nastavljivo stojalo, za velike velikosti IR panelov First Heating – Št. modela: 485

 

Mobilno nastavljivo stojalo, za panele velikosti 60×60 – Št. modela: 486

 

OBEŠALO ZA BRISAČE – Št. modela: 000

 

To obešalo za brisače je namenjeno za WIST ELEGANT in S BASIC ELEGANT modele IR panelov. Obešalo je izdelano iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla.

Namestitev, z priloženi vijaki, obešala je zelo preprosta. Obešalo se lahko namesti v zgornjem ali spodnjem delu panela.