IR grelni paneli WIST NG Frame

 

IR grelni paneli WIST NG serije

IR paneli serije WIST NG so izdelani z aluminijastim okvirjem in se od panelov serije BASIC razlikujejo po tem, da so opremljeni z kontrolno elektroniko in brezžičnim programskim termostatom RFTC-50. Zasnovani so tako za stensko kot stropno vgradnjo.

Vsak paket WIST NG panelov vsebuje brezžični termostat, ki omogoča veliko fleksibilnost nadzora. Vsaka soba ima svoj brezžični termostat, ki se lahko namesti kjerkoli v prostoru. WIST termostat se napaja z dvema zamenljivima AA 1.5 V baterijo.

rftc-50-wireless-programmable-thermostat-3   rfsfh-61-wireless-receiver

Namestitev brezžičnega termostata v vsaki sobi omogoča specifično nastavitev ogrevanja. Pri tem ni potrebno ogrevati celotne stavbe, kar se pozna pri zmanjševanju stroškov ogrevanja.

Na en termostat lahko priključimo in kontroliramo do 4 panele iz ene lokacije (maks. domet termostata je 30m). Program termostata omogoča različno temperaturo ogrevanja podnevi in ponoči, med tednom in med vikendom, tako lahko nastavite program ogrevanja za vsak dan v tednu posebaj!

Osnovni modeli so izdelani v črni ali beli barvi stekla z aluminijastim okvirjem. Paneli pa so lahko izdelani tudi v različnih barvah, barvo okvirja in stekla enostavno določite po RAL barvni specifikaciji. Paneli so lahko okrašeni s poljubno fotografijo stranke (kvaliteta slike mora sovpadati z dimenzijami panele in imeti optimalno resolucijo 150dpi). Z svojo zasnovo in možnostmi uporabe paneli zadovoljijo tako kupce, kot arhitekte.

 

Vsi paneli WIST serije so opremljeni s krmilno elektroniko, brezžičnim termostatom, ON/OFF stikalom in z 2 metroma napajalnega kabla z šuko konektorjem.

Zahvaljajoč enostavnim upravljanjem in najvišjim ogrevalnim udobjem  panelov WIST serije, so slednji zelo primerni za uporabo v stanovanjskih in pisarniških prostorih.

Karakteristična slika:

 

- Brezžični kontaktor RFSA 61B

 

 

- Centralna enota RF touch –W /Centralna enota Elan RF 003  

             

Medsebojno kompatibilni centralni enoti omogočajo nadzor nad velikim številom ogrevalnih IR panelov, vse do 40 ogrevalnih enot, katere lahko krmilite preko APPS aplikacije!

 

Poleg nadzora nad ogrevanjem objekta, Vam centralna enota RF touch prav tako omogoča:

- Vklop/Izklop električne naprave na daljavo

- Zatemnitev luči in  nastavitev svetlobnih scen

- Nadzor zaves, platnene strehe, zunanjih žaluzij in rolet

- Nadzor vhodnih vrat, dvoriščnih in garažnih vrat

- Vklop naprave, glede na zaznavanje detektorjev

- Odziv na nezaželeno odpiranje oken ali vrat

- Odziv na nezaželeno gibanje ljudi itd..

rf-control 

RF Control = udobje; varčevanje; prilagodljivost; zanesljivost; učinkovitost.