Prednosti

Prednosti

FIRST HEATING je dobro uveljavljena blagovna znamka v Evropi, ki je znana po svoji unikatni silicijevi tehnologiji, integriranem brezžičnem krmilnem sistemu in inovativnih modelih. Zaradi prednosti pred ostalimi ogrevalni paneli so zelo cenjeni na zahtevnih tržiščih, kot je Švica, Švedska, Belgija itd.. V Švici, kjer že 30 let uporabljajo infrardeče panele za ogrevanje, prisegajo na prednosti ogrevalnih panelov First Heating.

 

 

 

IQ brezžični inteligentni sistem nadzora FIRST HEATING omogoča kontrolo in nadzor nad paneli v večjih zgradbah.

 

Sistem je primeren za poslovne prostore, hotele, tovarne in razne domove.

IQ BREZŽIČNI SISTEM omogoča brezžični nadzor nad vsemi FIRST HEATING paneli. Ta sistem omogoča popoln nadzor nad ogrevanjem v stavbi – če ena soba ni v uporabi je ni potrebno ogrevati. To prinaša velike prihranke pri ogrevanju. Če želite ogrevati sobo lahko to spremenite preko računalnika ali pametnega telefona.

 

Vsaka soba je opremljena s svojim termostatom ali temperaturnim senzorjem, ki pošilja brezžični signal centralni enoti prikjučeni na računalnik. V sistemu se lahko nadzoruje do 1000 enot. Sistem se lahko poveže tudi s pametnim krmilnim sistemom za upravljanje pametnih instalacij (t.i. smart homes).

Pametni krmilni sistem lahko nadzoruje dejavnost pametnih instalacij v objektu

 

Vpliv na zdravje

Infra rdeče žarke na zemljo pošilja sonce, kar je za človekovo počutje zelo pomembno in koristno. Prav tako pa na enak način toploto oddajajo FIRST HEATING paneli, kjer toplotno sevanja najprej segreje predmete v prostoru in šele nato zrak v okolici ter s tem ustvarja prijeten občutek toplote in udobja.

Ogrevalni panel v prostoru ne ustvarja kroženje toplega zraka, kot je to običajno pri standardnem ogrevanju, kar preprečujedvigovanje prahu in ohranja čistejši prostor, kar bodo cenili predvsem tisti, ki trpijo zaradi alergij.

 

V medicini je znana uporaba infrardečih seval za zdravljenje kožnih bolezni in za lajšanje bolečin bolečih mišic. Z uporabo termografije na pacientih pa lahko odkrijemo dele telesa, kjer je temperatura precej višja ali nižja od normalne, kar je lahko povezano z različnimi obolenji ali poškodbami.

Pri ogrevanju z grelnimi paneli FIRST HEATING boste presenečeni nad tem, kaj vse vam nudijo!