O nas

Podjetje Eusiba d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2010 z namenom da strankam z svojim akademskim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami priskrbimo primeren vir ogrevanja, ki bo slonelo na izkoriščanju obnovljivega vira energije in na tehnologiji, ki zagotavlja zdravo in varčno ogrevanje z velikimi prihranki!

Ker v podjetju nenehno spremljamo razvoj novih tehnologij ogrevalnih sistemov in uveljavitev le teh na zahtevnih tržiščih, vam nudimo le najkvalitetnejše in okolju prijazne ogrevalne sisteme, z najvišjim udobjem in enostavnim upravljanjem.

Na začetku smo strankam ponudili visoko tehnološke kotle na biomaso, specialista za ogrevalne sisteme HERZ, z visoko stopnjo učinkovitosti. V letu 2011 pa smo, glede na uporabnost infrardečih seval v medicini in gospodarstvu, pričeli z analizo in primerjavo različnih tehnologij infrardečega ogrevanja, kjer smo veliko pozornosti namenili mnenju strank iz zahtevnih tržišč (kot je Švica, Švedska, Belgija itd…), kjer so že imeli dolgoletne izkušnje z IR ogrevanjem.

Po opravljenih primerjavah različnih tehnologij IR ogrevanja, smo se glede na rezultate primerjav in mnenj uporabnikov odločili da na našem tržišču, v letu 2012, ponudimo vrhunske IR ogrevalne panele, priznanega proizvajalca First Heating, z unikatno silicijevo tehnologijo in integriranim programskim brezžičnim upravljanjem.

Ker je podjetje First Heating 100% zavezano razvoju in izdelavi IR panelov, ki poteka v nemčiji, vam zagotavljamo zdravo, zanesljivo, varno in najceneje ogrevanje za obdobje 30 let!

 

Eusiba d.o.o.